Open Water zwemtrainingen

Over Swimtech4you

Open water zwemmen is het afgelopen jaren enorm gaan groeien. Door de coronacrisis kiezen veel mensen ervoor om niet binnen te gaan zwemmen, maar buiten. Stichting 40Mijl organiseert verschillende zwemtochten, een Swimrun en een triathlon. Swimtech4You organiseert de trainingen voor deze tochten.

Martijn Meier, oprichter van Swimtech4you is de zwemtrainer voor open water trainingen in Meerstad en personal trainingen in verschillende zwembaden. Hij stoomt zwemmers klaar voor onder andere de IJsselmeer overtocht van 21 kilometer. In aanloop naar de verschillende zwemtochten en de Swimrun kunnen bij Swimtech4you trainingen gevolgd worden.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op één of meerder zwemtochten, gaan we aandacht besteden aan de zwemslag en het navigeren in open water. Er wordt training gegeven in verschillende groepen.

Lijkt je het leuk om mee te doen met de trainingen? En wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de zwemtochten, Swimrun of de triathlon? Geef je dan nu op!

  • Trainingen op dinsdag en donderdag avond
  • De training duurt ca 60 minuten
  • Voor beginners, gevorderden en tri-atleten
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht
  • Open water in Meerstad
  • Voor 4 lessen betaal je € 25,00 bij deelname aan de zwemtochten

Zwemmen in buitenwater

Zwemmen in de vrije natuur, waarbij je de rust om je heen ervaart en kan genieten van de ruimte. Dat doe je bij de Lauwersmeer Zwemtochten.  Swimtech4you biedt de mogelijkheid om met jou buiten te gaan zwemmen. Onder professionele begeleiding krijg je tips en tops over het zwemmen. Daarnaast komt ook het navigeren aan bod. 

Contact

Mail: Info@swimtech4you.nl

Tel: 06-15688409

Web: www.swimtech4you.nl